om oss

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Finland. Jag började dansa balett i treårsåldern i en privat balettskola. Redan från början stod det klart för mig att jag skulle bli balettdansös när jag blev stor. För att göra verklighet av min dröm flyttade jag så småningom ensam till Stockhom för att studera vid Svenska Balettskolan. För att lyckas som dansare krävs hårt arbete, fokus, kanske lite talang och en del tur.

 

Efter min 20 år långa karriär inom balettvärlden kan jag se tillbaka på den goda grund som jag fick redan som ung flicka. Jag vill nu ge samma chans till unga Nyköpingsbor, så att några kan ges möjligheten att förverkliga sina dansdrömmar. Dessutom är dans en utmärkt träningsform, även för dem som inte siktar mot strålkastarljuset. Genom dansträningen får man styrka, grace och smidighet vilka tillsammans ger en allsidig grund för såväl annan träning som för vardagslivet.

 

Jag vill ge Nyköping ett brett utbud av dansstilar och att instruktörerna har samma nivå som i Stockholm. Därför är det otroligt kul att jag har fått med även Tobias och Giorgio på ett hörn, som kan erbjuda det bästa av ballroom och socialdans i Sverige, samt Maria som är mycket uppskattad jazzdanslärare.

Gästlärare

Tobias Wallin


Tobias är kanske mest känd för allmänheten som dansare i tvprogrammet Let's Dance. De mer insatta känner dock säkert till att han är mångfaldig mästare i standarddans och erfaren lärare inom 10-dans. Till vardags ger han danslektioner på Kulturama i Stockholm men på helgerna reser han landet runt för att undervisa.

Giorgio Regnoli


Giorgio kommer ursrungligen från Italien. Med passion driver han sin egen dansskola för argentinsk tango i Stockholm. "För att hitta vägen till eleganta rörelser krävs ett konstant arbete med grunderna av tangon: "the embrace and the walk."

Maria Lindh Isefält


Maria är utbildad dansare/musikalartist. Efter två års resande med Up with People kom Maria in på danshögskolan där hon  tog sin examen i jazzdans och barndans.  Efter den utbildningen bodde hon i New York där hon dansade och praktiserade yoga och fick sin Simonsonlärarutbildning av Lynn Simonson.

Maria är utbildad yogalärare inom satynandayoga (klassisk yoga) Yinyoga och gravidyoga och är även kinesiolog och massör. 


 

Adress:

c/o Pilates AB

Katariina Edling

Teatergatan 8

611 31 Nyköping

 

Telefon:

+46 (0) 768 604 934

 

e-mailadress:

katariina@copilates.se

 

Bankgiro:

788-7813

Swish:

123 197 1464

 

 

Organisationsnummer:

556858-4089

Momsreg.nummer:

SE556858408901